2008-11-10 16:59:07• hírek • Parajdi Andrea

Felfüggesztésre számíthatnak

Havi rendszerességgel ülésezik a Megyei Labdarúgó Szövetség és a Prefektúra Intézménye, hogy megállítsanak mindenféle erőszakos megnyilvánulást a sportban. Legutóbbi ülésük témáját a Mezőfény és Kaplony mérkőzésén történt verekedés szolgáltatta.

Mezőfény és Kaplony csapatai november 2-án mérkőztek meg. A meccs 67. percében a kaplonyi csapat néhány tagja rátámadt a bíróra, aki szerintük tévesen ítélt. Mivel a mérkőzés verekedésbe fulladt, lefújták a játékot, s a Mezőfényi csapat került ki győztesen. Szilágyi István, a Megyei Labdarúgó Szövetség elnöke a Szatmár.ro-nak elmondta, véleménye szerint túlzottan felkapta a sajtó az egész történést, annak ellenére, hogy az ilyen esetek gyakoriak.

Mindenesetre a sajtóban megjelent publikációk, a Megyei Labdarúgó Bizottság és a Prefektúra Intézményének november 10-i gyűlésén alaptémául szolgáltak. A gyűlésen Gáti István alprefektus elmondta, meg kell állítani mindenféle erőszakos megnyilvánulást a sportban, éppen ezért sokkal keményebben büntetnek majd.

Mint kiderült, november 11-én kihallgatják a bántalmazást elszenvedő bírót, és a kaplonyi csapat játékosait. -Még nem tudjuk pontosan, kik azok, akik bűnösek ebben a verekedésben, először ki kell vizsgálnunk az ügyet. A mostani helyzet alapján úgy vélem, 4-6 futballista számíthat felfüggesztésre - nyilatkozta Szilágyi István, a Megyei Labdarúgó Szövetség elnöke.

 

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: